Menü Bezárás

STH 210/415/720/720-1 Plus

  • Puffertároló a fűtés bekötéséhez
  • Csekély hőntartási veszteségek a rendkívül hatékony hőszigetelésnek köszönhetően.
  • Fűtésre alkalmas a párazáró komplett habosított hőszigetelésnek köszönhetően, ezért használható fűtési és hűtési üzemmódban.
  • Beépíthető tartozék-komponensek, például becsavarozható elektromos fűtőtestek.
  • A rendeltetési helyre történő bevitelkor a burkolat tetszés szerint levehető.

Álló kivitelű puffertárolók hőszivattyús fűtési / hűtési rendszerekhez. A 720-1 típus belső szolár

hőcserélővel rendelkezik. A tárolók párazáró, direkt hőszigeteléssel ellátottak, így hűtési rend-
szerekhez is alkalmazhatóak. Készenléti hőveszteségük alacsony. A hidraulikus csatlakozások

a tároló elején találhatóak, opcionális villamos fűtőbetét beépítéséhez 2 db választható (6/4”
méretű) csatlakozással rendelkeznek.

ALKALMAZÁS:: A hőszivattyús fűtési rendszerek puffertartálya hűtési módban is használható. Ezek a tárolók hidraulikusan leválasztják a térfogatáramokat a hőszivattyúról és a fűtőkörről, meghosszabbítják a hőszivattyú működési idejét és tárolják a fűtési energiát. A névleges tartalomtól függően egy- és kétlakásos családi házakban használható. Tetszés szerint beköthető napkollektoros rendszer támogatása a ‘SOL’ típusoknál.
FELSZERELTSÉG:: Közvetlenül habosított hőszigetelésű acéltartály; a hidraulikus csatlakozócsonkok előre kivezetve, egymás felett helyezkednek el; csőcsonkok becsavarható elektromos fűtőtestek tetszés szerinti felszereléséhez. Belső hőcserélő szolár csatlakozóhoz a ‘SOL’ típusoknál. A tárolótartály burkolata tiszta fehér színű külső műanyag burokból, továbbá szürke színű tárolófedélből és lábtakaró burkolatból áll.
HATÉKONYSÁG: Csekély hőntartási veszteségek a rendkívül hatékony hőszigetelésnek köszönhetően. Nagy primeroldali térfogatárammal rendelkező hőszivattyúk csatlakoztatására tervezték.