Menü Bezárás

Cégünk

Mit érdemes tudni rólunk?

Cégünk 1941-ben alakult családi vállalkozás. 2002 októberében kezdtük el a német DIMPLEX Gmbh. elektromos hőtárolós kályháinak forgalmazását, és néhány éve vagyunk a szintén német Stiebel Eltron cég budapesti márkaüzlete. Nagy figyelmet fordítunk a vevőink kifogástalan kiszolgálására, és a felvetődő műszaki kérdések hiánytalan megválaszolására. Üzleti tevékenységünket lakások komplett elektromos fűtés korszerűsítésének kivitelezésével bővítettük, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Partnerünk

A STIEBEL ELTRON egy német eredetű és németországi központú nemzetközi vállalatcsoport, amely világviszonylatban vezető szerepet tölt be a megújuló energiákat hasznosító épületgépészeti rendszerek fejlesztésében. 

A STIEBEL ELTRON 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. Az egykori családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi. A vállalat 1976 óta foglalkozik intenzíven a megújuló energiaforrásokkal és ebben az iparágban azóta őrzi úttörő pozícióját. 

A Magyarországon saját tulajdonú leányvállalattal immár 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.